Διαφήμιση
Πέμπτη, 19 Απρίλιος 2012 20:39

Τα Νέα Ψηφιακά Mixers της Prolight + Sound 2012

Πολλές ήταν οι νέες ψηφιακές κονσόλες που έκαναν το ντεμπούτο τους στη φετινή έκθεση της Φρανκφούρτης με όλους σχεδόν τους κατασκευαστές να ρίχνουν το γάντι ο ένας στον άλλον. Ομολογουμένως φέτος είχαμε πολλά και ενδιαφέροντα νέα μοντέλα και αρκετά ντεμπούτα και παγκόσμιες πρώτες παρουσιάσεις.

Μια τέτοια ήταν της Yamaha που παρουσίασε μετά από αρκετή αναμονή τα τρία της νέα μίξερ της σειράς CL σε πρώτη παγκόσμια παρουσίαση. Η DiGiCo έδειξε τη νέα της επετειακή SD5, ενώ η Midas παρουσίασε τις πρώτες της μικρές ψηφιακές κονσόλες.
Η Studer έχει έτοιμη τη μικρότερη Vista, η Soundcraft είχε σημαντικές αναβαθμίσεις για τη μικρή Si compact (και όχι μόνο), ενώ η Cadac είχε μια έξυπνη ιδέα που ενοποίησε όλα τα μίξερ των νέων σειρών της ‘8’ και ‘4’ με τη λογική main mixer και side car.
H Midas παρουσίσε τις δυο μικρότερες ψηφιακές κονσόλες της, PRO2 και PRO2C που αποτέλεσαν πόλο έλξης για πολλούς...
Η Allen Heath παρουσίασε κι αυτή τη μικρότερη ψηφιακή της που ακούει στο όνομα GLD 80 και βασίζεται στη δοκιμασμένη πλατφόρμα iLive της εταιρίας.
H Eclipse της Innovason είχε μια νέα καινοτόμο λειτουργία που σύμφωνα με την εταιρία αφορά έναν νέο αλγόριθμο – επανάσταση σχετικά με το stereo panning.
Mackie και Behringer παρουσίασαν αμιγώς iPad μίξερ, ενώ η PreSonus είχε κι αυτή νέες σημαντικές αναβαθμίσεις με τη σημαντικότερη να ακούει στο όνομα QMix…

Δείτε τα όλα αυτά αναλυτικά στις λεζάντες – παρουσιάσεις, κάτω από τις αντίστοιχες φωτογραφίες…

Rate this item
(4 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση